Velkommen til

By Doner International Logistic

OM OSS

By Doner International Logistic er en norskbasert bedrift som betjener den verdensomspennende transportsektoren. Vi er i stand til å betjene våre kunder over hele verden gjennom vårt internasjonale og svært erfarne team. Mens By Doner International Logistic opererer over hele verden, legger vi spesiell vekt på det europeiske kontinentet med dets enorme potensial og kan stole på en dyp kunnskap som logistikkpartner innenfor et bredt spekter av bransjer. Vi definerer profesjonalitet, pålitelighet og tillit som våre hovedprinsipper som garanterer våre kunder den tilpassede tjenesten de leter etter.
Vi tilbyr skreddersydde internasjonale transport- og logistikktjenester på global skala fra ethvert opprinnelsespunkt til et endelig leveringssted. Ved å koordinere tradisjonell transport med fortolling ved avgang og mottak, organisere grensesnitt og transport i hele logistikk-kjeden, gir vi våre kunder en ekte dør-til-dør-tjeneste. Fra transport til eventuell lagring av varer hele veien til distribusjon og endelig levering, leverer vi til våre kunder effektive og profesjonelle tjenester av:

VÅRE TJENESTER

BRANSJER

Bransjer vi jobber for

By Doner International Logistic har håndtert et stort utvalg av transportprosjekter i alle størrelser og i ulike bransjer. Det er viktig å forstå de ulike kravene som må vurderes innenfor ulike markeders respektive bransjer. Vårt erfarne team tilbyr verdiøkende transporttjenester innenfor bransjene nedenfor:

KONTAKT OSS

By Doner International Logistic tilbyr transport, logistikk og forsyningskjedetjenester til alle destinasjoner rundt om i verden. Vårt dedikerte team ser frem til å hjelpe deg med å holde forsyningskjeden i gang jevnt og effektivt. Sammen med vårt brede nettverk løser By Doner International Logistic ethvert logistikkproblem for deg, uansett hvor ustandardiserte destinasjoner, pakking eller transportmetoder er.

Skredderveien 7 1537 moss